GstarCAD este un program de proiectare asistata de calculator (CAD), o alternativa recunoscută la AutoCAD (2D si 3D), cu care este pe deplin compatibil. După peste 25 de ani de îmbunătăţiri continue, astăzi GstarCAD este în topul programelor CAD din categoria sa, ca performanţă şi stabilitate.

GstarCAD are la bază drepturile de proprietate intelectuală şi tehnologiile patentate deţinute de către Gstarsoft.

GstarCAD este un software destinat realizării desenelor tehnice din orice domeniu. Şi-a dovedit utilitatea în arhitectură, construcţii, geodezie, cartografie, topografie şi cadastru. Proiectarea mecanică, electronica sau electrotehnica sunt şi ele beneficiare ale programelor GstarCAD, multe companii importante din aceste domenii lucrând cu GstarCAD.

Gstarsoft, realizatorul programelor GstarCAD, dispune de o reţea globală de parteneri care acoperă întregul glob. Numărul utilizatorilor este în continuă creştere datorită performanţelor recunoscute ale programului.

Raportul preţ-calitate deosebit de favorabil recomandă GstarCAD persoanelor fizice, microîntreprinderilor, întreprinderilor mici şi mijlocii şi nu numai. Numeroase firme de prestigiu din lume au apelat la alternativa GstarCAD pentru a-şi eficientiza activităţile de proiectare sau de elaborare a documentaţiilor tehnice.

Un punct forte al GstarCAD este utilizarea formatului DWG. De asemenea, interfaţa cu utilizatorul este similară cu interfaţa alto programe similare (inclusiv AutoCAD). 

Descărcaţi programul şi testaţi-l gratuit timp de 30 de zile, pentru a vă convinge de performanţele sale.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi pagina GstarCAD