CADprofi este o aplicaţie CAD parametrică profesională ce accelerează mult procesul de proiectare. Interfaţa aplicaţiei, comodă şi prietenoasă cu utilizatorul, face posibilă utilizarea acestor caracteristici imediat, fără a fi necesară o instruire extensivă în utilizarea software-ului. CADprofi este deosebit de popular printre arhitecţi şi ingineri. Utilizatorii mai puţin experimentaţi, care lucrează doar ocazional cu desene CAD, apreciază, de asemenea, accesibilitatea şi funcţionalitatea software-ului CADprofi.

Programele CADprofi sunt de tip add-on, adică rulează integrate într-o platformă CAD (programul de bază), inclusiv AutoCAD. Programul de bază pe care îl distribuie firma noastră este GstarCAD.


Promoţia Campionatului European de Fotbal

Cu ocazia Campionatului European de Fotbal avem o promoție specială în cadrul căreia toate produsele CADprofi și CP-Symbols (inclusiv abonamente, actualizări etc.) vor fi disponibile pentru un preţ mai mic cu până la 50% (ceea ce înseamnă că poate fi mai mic în funcție de scorul fiecărui meci, 50% fiind maxim). 

CADprofi este o companie internațională cu sediul central în Polonia și Germania, prin urmare reducerea pentru software-ul CADprofi depinde de rezultatul ultimului meci al echipelor Poloniei şi Germaniei.

Pentru fiecare gol marcat de echipele Poloniei sau Germaniei, reducerea creşte cu 10%, în timp ce pentru fiecare gol primit reducerea creşte cu 1%. Valoarea actualizată a reducerii va fi publicată pe site-ul cadprofi.com.

Promoţia începe pe 14.06.2021.

Reducerea la promoție va începe în funcție de scorul meciului Polonia - Slovacia.

Exemplu: Dacă scorul este 4: 1 (Polonia: Slovacia), atunci vom avea o reducere de 41% la toate produsele CADprofi (4 goluri ale Poloniei înseamnă 40% + 1 gol al Slovaciei înseamnă 1% = 41%).
Dacă scorul este 0: 2 (Polonia: Slovacia), atunci vom avea o reducere de 2% la toate produsele CADprofi (0 goluri ale Poloniei înseamnă 0% + 2 goluri ale Slovaciei înseamnă 2% = 2%).

Această reducere va fi valabilă până la următorul meci (15.06.2021 Germania - Franța) și va continua pentru următorul meci și așa mai departe. Fiecare meci nou resetează reducerea anterioară și setează una nouă.

Promoţia se încheie la trei zile după ultimul meci al Poloniei sau Germaniei. Sperăm că va fi meciul final :-) Promoția ia în considerare rezultatul meciului fără o eventuală serie de lovituri de pedeapsă.
Suma maximă a reducerii este de 50%.


Proiectare rapidă şi eficientă

Mulţumită multelor funcţii disponibile în programul CADprofi veţi realiza lucrările dumneavoastră mult mai repede.

Pentru un preţ mic puteţi desena şi edita cu uşurinţă proiectele folosind comenzi avansate şi cea mai mare bibliotecă de simboluri şi obiecte. CADprofi conţine 4 module care vor satisface nevoile oricărui proiectant sau utilizator CAD:

 

Caracteristici generale:

  • Proces de proiectare rapid folosind simboluri şi obiecte în tehnologia One-Click.
  • Rutină de numărare automată.
  • Manager de conţinut creat de utilizator (blocuri, cadre de desenare, simboluri, etc.).
  • Generarea automată a listelor de materiale; BOM (listă de materiale) poate fi tiparită sau exportată folosind multe formate de fişiere, inclusiv pdf, rft (doc), xls, xml, csv, etc.
  • Generarea automată a legendelor de simboluri vizuale.
  • Bibliotecă de echipamente de la furnizori de top din multe domenii industriale.
  • Disponibilitatea unităţilor de măsură în sistem metric şi imperial.
  • Actualizări on-line.